Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Rode Duivel heeft gouden tip voor Engels: “Perspectieven voor het WK”

Bjorn Engels juicht

Het is bij Club Brugge al een drukke transferzomer geweest. Negen nieuwe spelers streken al neer in Jan Breydel en Bart Verhaeghe kondigde al aan dat er nog naar versterking gespeurd wordt. Bovendien staan er nog een aantal sterkhouders op vertrekken.

Velen hebben hun twijfels over de transfers van Club, maar niet Philippe Albert. “Nee, ik denk niet dat Club Brugge zijn mercato gemist heeft. Jérémy Perbet is een goede transfer. Wie kan zijn statistieken voorleggen? Je weet echter wat je binnenhaalt, je moet hem niet vragen om te verdedigen. Maar Jelle Vossen is in Brugge een halfgod geworden, dus ik zie niet waarom Perbet, die een betere afwerker is dan Vossen, dat ook niet zou kunnen”, stelt de ex-Rode Duivel in La Capitale.

Hij laat zich ook uit over de situatie van Björn Engels. “Ik begrijp niet waarom een jongen als Engels absoluut wil vertrekken. Hij is nog jong en ik denk dat het voor hem beter zou zijn om nog één of twee jaar te blijven, zeker met het oog op het WK. In de defensie is de concurrentie bij de Rode Duivels niet zo groot.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws