Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Europese ambities Club duidelijk: “Dat is absoluut een must”

Blauwe rook (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge moet woensdag alweer aan de bak in de Champions League, waarin het een lastige verplaatsing naar Istanboel wacht. Tegen Basaksehir moet Club proberen om zich na de 3-3 uit de heenwedstrijd te plaatsen voor de laatste voorronde. Zaterdag deed Blauw-Zwart alvast vertrouwen op met een 0-4 in Lokeren.

“We zijn tevreden met deze wedstrijd, maar we zijn voldoende nuchter. Ik kan dit resultaat relativeren”, stelt Bart Verhaeghe wel in De Ochtend. “Het boek is er, maar we schrijven een nieuw hoofdstuk onder Ivan Leko. Het woord “nieuw” is al veel gevallen. Maar we bouwen met vertrouwen.”

Over de ambities voor woensdag is Verhaeghe alvast duidelijk. “Het was voor ons vroeg om dergelijke wedstrijden op dat niveau te spelen. Het wordt volgende week niet evident in Turkije. De poulefase van de Champions League is geen must. We dromen ervan en we zullen ons best doen. Maar ik zal tevreden zijn met een ticket voor de Europa League. Dat is absoluut een must.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws