Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Engels zit in bijzonder lastig parket’

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

Op privévlak kan het niet beter gaan voor Björn Engels, die vorige week voor de eerste keer papa werd. Maar op sportief vlak verloopt zijn zomer toch niet helemaal naar wens. De verdediger droomde van een transfer naar de Premier League, maar daar kwam voorlopig niets van in huis.

Na een minder seizoen, waarin de 22-jarige zelfs een tijdje op de bank belandde, lijkt er maar weinig interesse te zijn. Bovendien kon Engels zich in de voorbereiding ook al niet in de kijker spelen, want hij kreeg van Ivan Leko tot nu toe amper speelminuten. En het ziet er niet naar uit dat er snel verandering in die situatie zal komen.

“Net als José Izquierdo komt ook Björn Engels niet in de plannen van Ivan Leko voor”, schrijft Het Laatste Nieuws. “Beiden zijn gebrand op een vertrek en dan wil de nieuwe coach van Club ook geen beroep meer op hen doen.” Het wordt dus afwachten hoe de situatie zal evolueren…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws