Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil komt met geruststellend nieuws voor Club-fans: “Als het goed is wel”

Stefano Denswil (Club Brugge - Genk) (2)

Stefano Denswil was tegen Istanbul Basaksehir zonder twijfel dé uitblinker bij Club Brugge. Niet alleen bleef hij als enige achterin de hele wedstrijd overeind tegen de sterke Turken, bovendien voorkwam hij met twee knappe doelpunten op vrije trap ook op eigen houtje een nederlaag. Dat is goed en slecht nieuws voor Club.

De trainer en technisch directeur van Hamburg zaten immers voor Denswil op de tribune en de kans lijkt groot dat de Duitsers snel in actie zullen schieten. “Eerlijk: ik wist niet dat ze op de tribune zaten. Zolang ik hier ben, interesseert me dat niet. Er zitten elke wedstrijd scouts op de tribune. Ik doe wat ik moet doen zolang ik hier ben”, blijft de Nederlander er rustig onder in Het Laatste Nieuws.

De vraag is nu wel of Club straks in de terugwedstrijd nog op zijn sterkhouder zal kunnen rekenen. “Of ik er dan nog bij ben? (lacht) Als het goed is voor jullie ga ik nog meedoen”, lacht Denswil.

Ondertussen lijkt Club wel open te staan voor de avances van Hamburg. Vincent Mannaert praatte op de tribune alvast even met sportief directeur Jens Todt van HSV, maar de clubs zaten nog niet rond de tafel. “Misschien volgt dat vanavond (gisteren, nvdr) nog”, reageerde de CEO. “Er kunnen vertrekkers zijn in het voetbal. Dan moet je goed voorbereid zijn om een eventueel vertrek op te vangen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws