Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse zag twee lichtpunten bij Club Brugge

Marc Degryse (analist) (2)

De eerste officiële wedstrijd van het seizoen van Club Brugge heeft het nodige voer voor discussie opgeleverd. Velen focusten op de onzekerheid van de defensie in de tweede helft of de knalprestatie van Stefano Denswil. Marc Degryse zag nog twee andere spelers een veelbelovende prestatie afleveren.

“De jonge Dennis vond ik een lichtpuntje en Nakamba vond ik ook oké”, stelt hij in Het Laatste Nieuws. “Maar van de flanken kwam er te weinig en Perbet kwam niet in het stuk voor.”

De analist is wel pessimistisch over de kansen van Club op kwalificatie. “Voor de meeste spelers is het wennen aan het nieuwe systeem van Leko, ik vrees dat het niet voldoende is voor de Champions League. Ik zie het over een week niet goed aflopen in Istanbul, omdat de verdediging zo’n probleem is. Als je in Brugge al drie goals slikt, wat wordt dat dan ginder?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws