Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Defensieve zorgen bij Club: “Ene die niet kan, ene die niet wil en ene die zijn laatste match speelt”

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge raakte tegen Istanbul Basaksehir niet verder dan 3-3. Stefano Denswil speelde een ijzersterke match en redde het vel van zijn ploeg met twee vrijschopdoelpunten. De collega’s van de Nederlander achterin maakten echter een veel minder zekere indruk, tot grote ergernis van de supporters.

Brandon Mechele en Björn Engels maakten in een aantal fases een bijzonder onzekere indruk en dat leidde onder meer tot drie tegendoelpunten. De fans maken zich dan ook zorgen, zeker nu de trainer en technisch directeur van Hamburg op de tribune zaten om Denswil een laatste keer te scouten…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws