Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Sporting Lokeren

Marvelous Nakamba (Club Brugge - AZ)

Zaterdagavond is Daknam het decor voor onze eerste competitiematch van voetbalseizoen 2017-2018 op bezoek bij Sporting Lokeren. Ivan Leko houdt daarbij vast aan zijn 3-4-3 systeem en stuurt onderstaande namen de wei in. 

Na de teleurstellende 3-3 tegen Istanbul Başakşehir wil Club Brugge het nieuwe seizoen met een driepunter aanvatten. De competitiestart oogt immers niet eenvoudig met drie uitmatchen (Lokeren, Zulte Waregem en KV Kortrijk) in de eerste vier wedstrijden. Beginnen met een valse noot is dan ook uit den boze voor Leko en zijn manschappen.

Vooraf kondigde Leko aan dat hij – enerzijds omwille van de povere prestatie van sommige spelers, anderzijds met het oog op de terugmatch in Istanbul – zou roteren, maar niets is minder waar. Ten opzichte van de heenmatch tegen Istanbul Başakşehir verdwijnt enkel Jérémy Perbet uit de ploeg. Jelle Vossen neemt zijn plaats in. Anthony Limbombe en Jens Teunckens moeten tot slot plaatsnemen op de tribune.

TIP: kijk Sporting Lokeren – Club Brugge LIVE en LEGAAL via deze kwalitatieve stream!

Opstelling Club Brugge

Horvath, Engels, Palacios, Denswil, De Bock, Mechele, Vormer, Nakamba, Refaelov, Dennis en Vossen

Bankzitters: Hubert, Touba, Simons, Vanaken, Izquiredo, Vlietinck en Perbet

Opstelling Sporting Lokeren

Verhulst, Marzo, Maric, Rassoul, Mpati, Persoons, Terki, Kehli, Hupperts, De Ridder en De Sutter

Bankzitters: De Wolf, Skulason, Miric, Slagveer, Monsecour, Söder en Torres

AANRADER: kijk alle competitiematchen van Club Brugge LIVE via stream!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws