Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom komen de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao vrijdagavond niét op televisie

Vossen - Vormer - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Vrijdagavond om 19 uur sluit Club Brugge zijn wisselvallige voorbereiding af met de Brugse Metten. Ivan Leko krijgt zijn vuurdoop in de dug-out van het Jan Breydelstadion tegen Athletic Bilbao. Vorig seizoen eindigden de Basken op de zevende plaats in de Primera Division. 

Alle abonnees van Club Brugge mogen de generale repetitie voor de derde voorronde van de Champions League tegen Istanbul Başakşehir gratis bijwonen. Voor de thuisblijvers is er echter minder goed nieuws. De wedstrijd zal namelijk niet te zien zijn op de Belgische televisie.

Bij de laatste Brugse Metten, in 2014, kocht Belgacom TV de rechten om de match tegen Girondins de Bordeaux (0-0) live uit te zenden. Deze keer is er echter geen enkele televisiezender bereid om geld neer te tellen voor de laatste oefenmatch van Club Brugge, hetgeen op onbegrip stuit op sociale media.

Op Spaanse bodem zullen de Brugse Metten wél uitgezonden worden door voetbalzender GOL. Tip voor de aanwezigen: Blue Army komt met 2 belangrijke oproepen voor Club-fans die Brugse Metten bijwonen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws