Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom deed Ivan Leko tegen Waasland-Beveren géén beroep op deze 7 spelers

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Club Brugge speelde zaterdagnamiddag in het Nederlandse Garderen een oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren. Club verloor met 0-2 van de ploeg van Philippe Clement, maar dat hoeft uiteraard nog niets te betekenen.

Zo deed Ivan Leko op in totaal zeven spelers geen beroep voor de oefenpartij tegen Waasland-Beveren. José Izquierdo, Bjorn Engels, Ludovic Butelle, Carlos Strandberg en Dorin Rotariu bleven negentig minuten aan de kant, net als Erhan Masovic en Emmanuel Dennis.

De twee laatstgenoemden kregen gewoon rust. Wat betreft Engels, Izquierdo, Butelle en Strandberg: zij speelden wellicht niet omdat ze Club Brugge nog zullen verlaten tijdens de huidige transferperiode. In het geval van Strandberg gaat het om een uitleenbeurt. De afwezigheid van Rotariu is minder duidelijk. De Roemeen is fit, maar bleef toch aan de kant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws