Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coopman verklaart zijn uitleenbeurt: “Mijn keuze was snel gemaakt”

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het heeft even geduurd, maar donderdagavond kwam er toch uitsluitsel over de toekomst van Sander Coopman. De offensieve middenvelder wordt net als vorig seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem. Hij verkoos die optie boven een uitleenbeurt aan Antwerp of vechten voor zijn plaats bij Club.

“Ik had het hier vorig seizoen enorm naar mijn zin. We speelden Play-Off 1 en wonnen de beker van België. Dat ik nu een verlengstuk kan breien aan het succesvolle bekerverhaal in de Europa League maakt me heel gelukkig. Mijn keuze om dit seizoen opnieuw voor Essevee te spelen was snel gemaakt”, legt Coopman uit op de website van zijn nieuwe/oude club.

“Ik ken de club, de coach de mensen die hier werken, de supporters,… wat ervoor zorgt dat ik me niet meer moet aanpassen. Ik kan me meteen 100% focussen op het voetbal. Met Meïté, Lerager en Dalsgaard zijn een aantal sterkhouders vertrokken maar intussen heeft Essevee al sterke transfers gerealiseerd. Ik wil Zulte Waregem bedanken voor de inspanningen die het heeft gedaan om mij terug naar het Regenboogstadion te halen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws