Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coopman laat zich al meteen opmerken tijdens straf statement van Zulte Waregem

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Na heel wat getouwtrek kwam afgelopen donderdag het officiële nieuws: Sander Coopman voetbalt ook in seizoen 2017-2018 op uitleenbasis bij Zulte Waregem. En daar is de 22-jarige flankaanvaller heel erg gelukkig mee. Onder de vleugels van Francky Dury ontpopte hij zich immers tot één van de revelaties uit de voorbije Play-Off 1-campagne.

Zaterdag pakte Zulte Waregem uit met een flink statement bij het wederoptreden van Coopman. Essevee won immers zomaar even met 7-1 van tweedeklasser Roeselare, nota bene de club die de titelmatchen tegen Antwerp speelde om te promoveren naar 1A. Naast Gent-huurling Peter Olayinka – die zijn eerste hattrick uit zijn carrière scoorde – kreeg ook Coopman de handen op elkaar met maar liefst drie assists.

De Brugse huurling kon zijn brede glimlach niet verstoppen. “Ik ben blij dat alles nu achter de rug is. Het was hectisch. Daardoor was het soms moeilijk om me bij Club Brugge te focussen op training”, vertelt de flankaanvaller aan HLN.

Coopman rekende namelijk op een nieuwe kans in het Regenboogstadion. “Ik heb altijd gehoopt dat Essevee me zou binnenhalen. Dat bleek moeilijker dan verwacht. En plots kwam Antwerp met een heel concreet voorstel. Eenmaal die interesse bekend was, ging het plots snel bij Zulte Waregem. Gelukkig maar, want dit was de slimste oplossing voor mij. Hopelijk maken we er een mooi seizoen van.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws