Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club speelde eerder al tegen Başakşehir, toen scoorde… Jérémy Perbet

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

Vrijdagmiddag werd in het Zwitserse Nyon geloot voor de derde voorronde van de Champions League. Club Brugge treft met İstanbul Başakşehir de Turkse vicekampioen. Voor heel wat voetballiefhebbers is Başakşehir een onbekende naam, maar Blauw-Zwart speelde eerder al eens tegen de Turken.

Zo’n twee jaar geleden, op 10 juli 2015, oefende Club Brugge op zomerstage in het Nederlandse Garderen tegen Başakşehir. De wedstrijd – waarvan hier het matchverslag beschikbaar is – eindigde toen op een 1-1 gelijkspel na doelpunten van Nikola Storm (35′) en Jérémy Perbet (51′).

Terwijl Storm komend seizoen opnieuw als huurling zijn geluk beproeft bij Oud-Heverlee Leuven in 1B, voetbalt Perbet zoals algemeen geweten intussen bij Club Brugge. De 32-jarige Fransman vertoefde van 2014 tot 2016 bij Başakşehir en scoorde er 4 keer in 823 speelminuten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws