Club mag zich in de handen wrijven met aanwinst: “Doet denken aan Blondel”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jonathan Blondel (Club Brugge)

Club Brugge haalde deze zomer maar liefst negen nieuwe spelers binnen en het lijkt er niet op dat die allemaal even snel gebracht zullen worden. Voorlopig kunnen enkel Nakamba en Dennis aanspraak maken op een basisplaats, de rest wordt voorlopig in de wachtkamer gehouden. Toch moeten ook zij in de toekomst schitteren voor Club.

Zo ook Riley McGree, het 18-jarige Australische talent dat bij Adelaide United weggeplukt werd. “Absoluut één van de lichtpunten van een ontgoochelend seizoen. Goede linkervoet en op verschillende plaatsen inzetbaar: net voor de verdediging, iets hoger of zelfs als nummer tien, kort achter de diepe spits”, oordeelt Adelaide-coach Guillermo Amor in Sport/Voetbalmagazine.

De kans is groot dat het Brugse publiek straks zal smullen van de box-to-box middenvelder. “Fysiek is Riley niet indrukwekkend, maar dat compenseert hij met inzet en lef. Alsof hij elke keer in de bal wil bijten.” Meteen ook één van de redenen waarom McGree geregeld tegen een gele kaart aanloopt. En dat doet een belletje rinkelen: “Zijn omschrijving doet denken aan Jonathan Blondel, maar dan vijf centimeter (1m78) groter”, klinkt het in het weekblad.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws