Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-lieveling twijfelachtig voor levensbelangrijke match tegen Başakşehir

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

De speeltijd is voorbij voor Club Brugge. Nu de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao achter de rug zijn, zit de voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018 er definitief op. Maar vooraleer Blauw-Zwart zijn eerste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij Lokeren afwerkt, wacht woensdagavond de heenmatch in de derde voorronde van de Champions League tegen Istanbul Başakşehir.

Tijdens de voorbereiding werd al snel duidelijk dat Jelle Vossen in de huidige omstandigheden de voorkeur geniet op zijn concurrenten. Desondanks is de kans reëel dat Ivan Leko voor een andere centrumspits zal moeten kiezen tegen de Turkse vicekampioen. Zo weet Het Laatste Nieuws dat de 28-jarige Limburger twijfelachtig is voor het treffen met Başakşehir.

De krant schuift meteen ook een alternatief naar voren voor wanneer Vossen niet fit geraakt. “Tegenvaller voor Club is de onzekerheid rond Jelle Vossen, die niet ongehavend uit het drukke weekend is gekomen. De spits is twijfelachtig voor woensdag, wat maakt dat Perbet mogelijk tegen zijn ex-ploeg meteen zijn officieel debuut zal vieren”, klinkt het. Voor Wesley komt de heenmatch tegen Başakşehir sowieso te vroeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws