Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft nieuwe Izquierdo gevonden: “Hij heeft dezelfde kwaliteiten”

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

In tegenstelling tot woensdag moest José Izquierdo op Daknam niet van de bank komen. Club versloeg Lokeren immers met een ruime 0-4 na een wedstrijd waarin het vroeg op rozen zat, waardoor de Gouden Schoen niet nodig was om iets te forceren.

Dat had Emmanuel Dennis immers al voor hem gedaan. De 19-jarige Nigeriaan scoorde twee keer en op sociale media werd her en der al geopperd dat de nieuwe Izquierdo is opgestaan. “Dennis is hetzelfde type als José en de samenwerking verloopt vlot”, vindt ook Lior Refaelov op de website van Club. “Voor de club was het een belangrijke transfer aangezien ze wisten dat José kon vertrekken. Hij heeft ongeveer dezelfde kwaliteiten als Izquierdo.”

“We proberen hem te helpen om zich snel aan te passen. Ik hoop dat hij kan doorgaan op dit elan. Voor mij persoonlijk weet ik dat ik als ik fit kan blijven alles zal terugkomen. Ik werk iedere dag zeer hard en de coach rekent op mij. Dus ik hoop dat ik hem iets kan terugbezorgen op het veld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws