Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-fans verkiezen deze tegenstander in voorronde Champions League’

Champions League

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is volop aan de gang bij Club Brugge. Het stoomt zich niet alleen klaar voor het begin van de competitie, maar ook voor de voorrondes van de Champions League. Op 25 juli, nog voor de eerste competitiematch, moet Club in de derde voorronde een eerste keer aan de bak.

Op 14 juli vindt de loting voor die derde voorronde plaats. Blauw-Zwart is reekshoofd en heeft zo vijf potentiële tegenstanders: Steaua Boekarest, Young Boys, Nice, Basaksehir en AEK Athene. De fans van Club Brugge hebben alvast een duidelijke voorkeur voor één van die clubs.

In een poll geven zij immers aan het liefst van al Young Boys uit de trommel te zien komen. De Zwitsers kregen 34 procent van de stemmen achter hun naam. Wellicht worden zij als de meest haalbare kaart gezien. Ook Nice (24 procent) ziet een deel van de fans wel zitten. Steaua Boekarest (12 procent) en Basaksehir (13 procent) zijn dan weer de ploegen die het liefst vermeden worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws