Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans niet blij met loting tegen Başakşehir: “Moeilijkste tegenstander van de vijf”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge treft met İstanbul Başakşehir de Turkse vicekampioen in de derde voorronde van de Champions League. Een tegenstander die Blauw-Zwart liever had ontweken. Ook het overgrote deel van de supporters is niet helemaal tevreden met de loting. 

Başakşehir is voor velen een onbekende ploeg, maar met Emmanuel Adebayor (ex-Arsenal, Manchester City en Real Madrid), Gaël Clichy (ex-Arsenal en Manchester City), Gökhan Inler (ex-Napoli) en Eljero Elia (ex-Feyenoord) hebben ze toch enkele bekende namen in hun rangen. Een goed Club moet de Turken desondanks aankunnen, maar er is het nadeel van eerst thuis te moeten aantreden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws