Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-fans mogen juichen na opvallende beslissing omtrent Riley McGree’

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge was tijdens deze zomermercato al erg bedrijvig, maar het transferhuiswerk is zeker nog niet afgerond. Naast de miljoenentransfer van José Izquierdo en het uitdunnen van de ruime spelerskern staan er nog altijd enkele namen met stip aangeduid op de wenslijst van Blauw-Zwart.

Eén daarvan is Riley McGree. Begin juni legde de 18-jarige middenvelder al zijn medische testen af op Jan Breydel, maar Adelaide United weigerde om mee te werken aan een transfer. Voorzitter Greg Griffin oordeelde dat Club de transferregels had overtreden en dreigde er zelfs mee om naar de FIFA te stappen. Iedereen binnen de Australische club deed er vervolgens alles aan om het talent nog één jaar aan boord te houden, maar de speler was niet onder de indruk en bedankte vriendelijk.

Intussen lijkt Adelaide United zich neergelegd te hebben bij de overgang van hun box-to-box middenvelder. Zo meldt FourFourTwo dat de club géén spelers wil vrijgeven voor een Olympisch toernooi dat dit weekend van start gaat. Énkel McGree mag de U23 van Australië vervoegen, hetgeen op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen is, omdat hij het voorbije seizoen één van de absolute smaakmakers was bij Adelaide United. Behoudens ongelukken wordt McGree binnenkort officieel voorgesteld bij Club Brugge. Bekijk hier wat interessante beelden over de speelstijl van McGree.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws