Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans met verstomming geslagen: “Als hij nog 2 matchen zo speelt, is hij deze transferperiode nog weg”

Club-fans vlaggen

Na het teleurstellende 3-3 gelijkspel tegen Istanbul Başakşehir heeft Club Brugge op de openingsspeeldag in de Jupiler Pro League uitgepakt met een ruime 0-4 overwinning op het veld van Sporting Lokeren. De meegereisde fans konden zo een hele match lang vieren op Daknam. 

Door het defensieve geklungel in de derde voorronde van de Champions League – in combinatie met vier opeenvolgende oefenmatchen zonder overwinning – waren er heel wat twijfels bij de Brugse aanhang. Bepaalde spelers moesten het ontgelden en ook het systeem van Ivan Leko kreeg er hier en daar al van langs.

Club rechtte echter de rug tegen Lokeren en kwam nooit in de problemen tegen de ploeg van Rúnar Kristinsson. In een prima eerste helft kon Blauw-Zwart met 0-3 gaan rusten na goals van Brandon Mechele en Emmanuel Dennis (2x). Enkel de rode kaart voor Helibelton Palacios was een minpunt.

Na de pauze ging Lokeren op zoek naar de aansluitingstreffer, maar het doelpunt viel aan de overkant toen Marko Miric een kopbal van Bjorn Engels knullig voorbij zijn eigen doelman werkte. De match bloedde dood en zo bleef het bij een oververdiende 0-4 overwinning voor Leko & co. Het Blauw-Zwarte legioen genoot 90 minuten lang met volle teugen (zie video), vooral uitblinker Dennis viel in de smaak!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws