Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans maken zich serieuze zorgen: “Hij was weer een ramp”

Club-fans fuck you

Dat de resultaten in de voorbereiding geen voorbode zijn voor het daaropvolgende seizoen weten we al langer dan vandaag. In het laatste kampioenenjaar won Club Brugge bijvoorbeeld drie keer, speelde het drie keer gelijk en verloor het drie keer. Desondanks maakt een deel van de Brugse aanhang zich toch al zorgen na de recente nederlagen tegen Waasland-Beveren (0-2) en AZ (1-3). 

In tegenstelling tot in de eerste vijf oefenmatchen stuurde Ivan Leko tegen AZ zijn typeploeg tussen de lijnen. Club kwam al snel op voorsprong via Anthony Limbombe, maar verloor uiteindelijk nog met 3-1 door drie doelpunten van Wout Weghorst.

Blauw-Zwart voetbalde bij momenten aardig, maar creëerde al bij al te weinig gevaar en gaf te grote kansen weg. Op Helibelton Palacios na – die een erg sterke indruk naliet – werden de aanwezige Brugse fans niet bepaald warm van het spel dat hun ploeg op de mat legde in Deinze.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws