Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wil Manchester City en Benfica aftroeven in strijd om aanvallende middenvelder’

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge heeft het tijdperk Michel Preud’homme afgesloten en slaat met Ivan Leko een nieuwe weg in. Zo wil Blauw-Zwart modern voetbal op de mat brengen en moeten de jongeren meer kansen krijgen. Onze 39-jarige coach bewees immers al bij Sint-Truiden dat hij graag en goed met jeugd kan werken, hetgeen ook duidelijk tot uiting komt in de transferstrategie van de Belgische vicekampioen.

Zo trok Club met Masovic (18), Dennis (19), Acolatse (21), Vanlerberghe (21) en Hubert (23) al heel wat jonge spelers aan. Enkel van Nakamba (23), Mera (27) en Perbet (32) wordt verwacht dat ze een directe meerwaarde vormen.

In de zoektocht naar nieuw talent is Blauw-Zwart uitgekomen bij Elif Elmas, een 17-jarige aanvallende middenvelder uit Macedonië die ondanks zijn piepjonge leeftijd al 46 keer mocht uitkomen voor de eerste ploeg van Rabotnički Skopje.

Volgens Het Laatste Nieuws voerde Club al gesprekken met Elmas, maar zal het niet eenvoudig worden om hem binnen te halen. Op Jan Breydel krijgen ze immers concurrentie van heel wat grote namen als Manchester City en Benfica. Vorige maand maakte Elmas zijn debuut voor het Macedonische nationale elftal in een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje.

Maak kennis met Elif Elmas

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws