Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge verloor dan wel van Waasland-Beveren, toch maakte deze speler indruk

Simons - Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge speelde zaterdag op oefenstage in het Nederlandse Garderen een oefenwedstrijd tegen het Waasland-Beveren van Philippe Clement. Blauw-Zwart verloor dan wel met 2-0, toch maakte één speler indruk.

Volgens Het Nieuwsblad acteerde Lior Refaelov namelijk op niveau. Vorig seizoen lag onze Israëlische draaischijf lange tijd in de lappenmand, maar tijdens deze voorbereiding lijkt hij opnieuw écht de neus aan het venster te steken.

Tegen Waasland-Beveren oogde Rafa fris en was hij verantwoordelijk voor de twee grootste kansen namens Club Brugge. Zijn eerste ging na een subtiel tikje tegen de paal, zijn tweede – een kopbal – net naast. Ook na de pauze zoefde er nog een schot van Refaelov naast. Eerder viel de middenvelder ook op training al in positieve zin op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws