Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge verliest spits aan Engelse club’

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2017-2018 (1)

Club Brugge trok zaterdag met Jérémy Perbet verrassend nog een spits aan. Met ook nog Jelle Vossen, Wesley Moraes, Abdoulay Diaby en Carlos Strandberg in de A-kern lijkt het voor spelers uit de beloftenkern moeilijk om nog een plaatsje in het eerste elftal te bemachtigen.

Dennis Van Vaerenbergh en Fran Brodic werden dan ook al verhuurd en wellicht zoekt ook Pierre Fonkeu andere oorden op. VoetbalNieuws weet dat de 19-jarige aanvaller wellicht naar Engeland verkast. Hij zou zelfs al naar daar getrokken zijn om zijn overgang af te ronden.

Vier clubs zouden geïnteresseerd zijn in de Kameroense Belg. Norwich City, Stoke City, Sunderland en Wolverhampton zouden hem willen aantrekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws