Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge twijfelt nog over opvolger Izquierdo’

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

José Izquierdo vertrekt zondag nog mee op stage naar Garderen, maar het lijkt zo goed als zeker dat hij aan zijn laatste dagen bij Club Brugge bezig is. De Colombiaan is bijzonder gegeerd, onder meer door West Ham, en zijn manager is ervan overtuigd dat hij binnen de twee weken weg zal zijn.

Ondertussen zit zijn ‘opvolger’ al een tijd in de wachtkamer. Club is al even bezig met de komst van Luis Sinisterra. De 18-jarige speelt net als Izquierdo destijds voor Once Caldas, heeft hetzelfde management en speelt uiteraard op dezelfde positie. Maar direct in de voetsporen van Izquierdo treden zit er wellicht nog niet in.

Volgens Het Laatste Nieuws ziet Club zijn transfer vooral als toekomstgericht en twijfelt het nog wat het met Sinisterra zal doen. Drie opties liggen op tafel: ofwel komt hij meteen naar Club Brugge, ofwel wordt hij eerst nog verhuurd, ofwel kan zijn transfer zelfs nog even uitgesteld worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws