Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge strikt 2 nieuwkomers op één dag’

Club Brugge mascotte (3)

German Mera (Deportivo Cali), Elton Acolatse (Westerlo), Erhan Masovic (FK Čukarički), Emmanuel Dennis (Zorya Luhansk), Guillaume Hubert (Standard), Jordi Vanlerberghe (KV Mechelen), Marvelous Nakamba (Vitesse) en Jérémy Perbet (AA Gent). Dat is tot dusver het indrukwekkende lijstje aan inkomende transfers bij Club Brugge. De kans is echter groot dat ook zomeraanwinsten nummer 9 én 10 weldra officieel worden voorgesteld.

Zowel Riley McGree als Luis Fernando Sinisterra worden al een tijd aan Blauw-Zwart gelinkt. Beide transferdossiers liepen echter de nodige vertraging op, waardoor er hier en daar twijfel ontstond over hun komst naar Jan Breydel. Vrijdag geraakten beide toekomstgerichte transfers evenwel in een stroomversnelling.

Zoals eerder vandaag aangekondigd, is McGree vrijdagnamiddag gespot in Brugge. De 18-jarige box-to-box middenvelder zou eerstdaags zijn handtekening plaatsen onder een contract bij Club Brugge. Hij komt over van Adelaide United en mocht alvast één keer aantreden bij de nationale ploeg van Australië.

Intussen is er ook duidelijkheid over Luis Fernando Sinisterra. Waar er eerder nog wat tegenstrijdige berichten opdoken, is de Colombiaanse pers nu formeel: “Sinisterra heeft een overeenkomst bereikt met Club Brugge. Hij zal later deze maand naar België afreizen.” De 18-jarige linksbuiten komt over van Once Caldas, nota bene de ex-ploeg van José Izquierdo. Ook de voorzitter van de club kondigt de overgang aan.

Finalisering + kennismaking Luis Fernando Sinisterra

Finalisering + kennismaking Riley McGree

© Foto Instagram: rileymcgree (voor alle duidelijkheid: McGree maakte de foto, hij staat er niet op)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws