Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge reageert uitzonderlijk op nieuwe transfergeruchten

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Club Brugge was met acht nieuwe spelers al bijzonder actief op de transfermarkt, maar de komende dagen lijken we nog enkele nieuwelingen te mogen verwachten. Het Australische talent Riley McGree verbleef de voorbije dagen al in Brugge en tekent wellicht snel. Vincent Mannaert bevestigde ook een andere transfer.

Onze CEO gaf in La Meuse aan dat de komst van Luis Fernando Sinisterra snel afgerond zal worden. De 18-jarige Colombiaan, die overkomt van Once Caldas, zou één van de volgende dagen een contract voor vier jaar gaan tekenen.

In de pers werd Sinisterra al vaak de opvolger van Izquierdo genoemd – hij komt van dezelfde ploeg en heeft hetzelfde management -, maar volgens Mannaert zal dat nog niet voor meteen zijn. “Je moet niet direct iets van hem verwachten. Hij is een oplossing voor de toekomst.”

UPDATE 16u58

De informatie van La Meuse blijkt niét correct te zijn. Uitzonderlijk reageerde Club via Twitter op de geruchten, waarbij ze een akkoord ontkennen. Bovendien zou Vincent Mannaert niet eens met de Waalse krant gesproken hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws