Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge pakt uit met zomeraanwinst nummer 9, die volgende week afreist naar Jan Breydel’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge zit niet stil tijdens deze zomermercato. De Belgische vicekampioen wist zich al te versterken met maar liefst acht nieuwe spelers: Mera, Acolatse, Masovic, Dennis, Hubert, Vanlerberghe, Nakamba en Perbet. Maar dat wil niet zeggen dat de transferhonger van Blauw-Zwart daarmee gestild is…

Luis Fernando Sinisterra wordt al enkele maanden nadrukkelijk aan Club Brugge gelinkt en dat hoeft ook niet te verwonderen. De mogelijke opvolger van José Izquierdo pronkte op sociale media namelijk al met een verjaardagstaart waarop het logo van Blauw-Zwart prijkt. Bovendien is hij recent Club en al zijn spelers op Instagram beginnen te volgen.

Desondanks verdween het transferdossier van de vleugelspits van Once Caldas de laatste weken naar de achtergrond. Nochtans was Het Nieuwsblad er vorige maand al van overtuigd dat er op Jan Breydel een vierjarig contract op hem ligt te wachten. Het Laatste Nieuws was daarentegen iets voorzichtiger en stelde dat er drie scenario’s op tafel liggen: ofwel de transfer nu afronden en hem een kans geven, hem aantrekken en meteen verhuren of de transfer simpelweg uitstellen.

Intussen heeft het er dan toch opnieuw alle schijn van dat de deal met Sinisterra ten laatste volgende week geofficialiseerd zal worden. De flankaanvaller traint momenteel nog mee met Once Caldas, maar zou volgende week naar België afreizen om zijn overgang af te ronden. Ook Riley McGree zou naar Club verkassen.

Maak kennis met Luis Fernando Sinisterra

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws