Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge moet rekenen op Hongaar in Istanboel

Champions League

Club Brugge staat woensdag voor een aartsmoeilijke opdracht. Het moet zich in Istanboel zien te plaatsen voor de laatste voorronde van de Champions League, nadat het eerder deze week in de heenwedstrijd thuis niet verder kwam dan 3-3 tegen Basaksehir. Club moet dus zo goed als zeker winnen om door te gaan.

Om dat doel te bereiken zal Club erop moeten rekenen dat de scheidsrechter de partij in goede banen leidt. Ondertussen is bekend dat die taak in de handen ligt van Istvan Kovacs, een 32-jarige Hongaarse ref. Dat maakte Thibault De Gendt, competitiemanager van de Belgische voetbalbond, bekend.

Kovacs fluit al sinds 2010 op Europees niveau en kan dus al de nodige ervaring voorleggen. Ook vorig seizoen leidde hij al eens een wedstrijd van een Belgische club. In de Europa League floot hij toen de thuismatch van Anderlecht tegen Saint-Etienne (2-3).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws