Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge last nog een oefenmatch in’

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2017-2018 (2)

Binnen drie weken begint Club Brugge aan de competitie, maar voor het zover is staan er eerst nog een aantal oefenwedstrijden op het programma. Zaterdag wordt er in Garderen nog gespeeld tegen Waasland-Beveren, waarna er ook nog partijen tegen AZ Alkmaar (15 juli) en Athletic Bilbao (21 juli) op het programma staan.

En nu zou Club tussendoor nog een extra wedstrijd inlassen. Op 19 juli zou er nog gespeeld worden tegen Sparta Rotterdam. De partij vindt plaats op het veld van KSV Temse om 15u, tickets zouden 10 euro kosten. Dat meldt de commercieel manager van Temse.

Mogelijk grijpt Ivan Leko de partij tegen de Nederlandse Eredivisionist aan om enkele jongens die minder aan bod gekomen zijn speelminuten te geven. Twee dagen later staat immers met de Brugse Metten een eerste serieuze test op het programma en nog enkele dagen daarna lonken al de voorrondes van de Champions League. Op het moment van schrijven werd de match wel nog niet officieel bevestigd door Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws