Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt uitstekend nieuws in Denswil-saga’

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

De verdediging van Club Brugge had het woensdag moeilijk tegen Istanbul Basaksehir, maar voor Stefano Denswil was wel een rol als uitblinker weggelegd. De Nederlander bezorgde Club met twee vrijschopdoelpunten nog een gelijkspel tegen de Turken. En dat onder het oog van de trainer en technisch directeur van Hamburg, die Denswil een laatste keer kwamen scouten.

Alles leek zo klaar voor een transfer naar de Bundesliga, maar Bild komt nu met uiterst verrassend nieuws. Volgens de Duitse krant is Denswil er immers niét in geslaagd om de sportief verantwoordelijken van Hamburg te overtuigen. Hoewel ze zijn kwaliteiten onderkennen, zoekt HSV een meer onverzettelijke verdediger.

“We hebben een interessante match gezien. Alles ligt echter nog open, we bekijken verschillende opties”, blijft technisch directeur Jens Todt op de vlakte. Hamburg zou echter wel degelijk afhaken voor Denswil en zijn pijlen nu op German Pezzella (Real Betis) en Alvaro Gonzalez (Villarreal) richten. De fans van Club zullen er alvast niet rouwig om zijn dat Denswil voorlopig in Jan Breydel blijft.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws