Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt opmerkelijk nieuws over Wesley

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Op zaterdag 1 juli plukte Club Brugge Jérémy Perbet weg uit de B-kern van AA Gent. Ivan Leko verklaarde de opmerkelijke transfer toen als volgt op de officiële website: “Omdat Wesley Moraes nog een maand of twee out is met meningitis en Abdoulay Diaby pas terug is na een lange afwezigheid.” Maar die conclusie bleek achteraf gezien voorbarig. 

Zo weet Het Nieuwsblad dat Wesley een kleine maand vroeger fit zal geraken dan aanvankelijk verwacht. De 20-jarige aanvaller traint immers alweer individueel. De belangrijke heenmatch in de derde voorronde van de Champions League – waarvoor vandaag geloot wordt – komt evenwel nog altijd te vroeg voor de Braziliaanse aanvaller.

Hoe dan ook worden de plaatsjes voorin erg duur bij Club Brugge. Ivan Leko heeft op dit moment de keuze uit 6 centrumspitsen: Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Jérémy Perbet, Wesley Moraes, Carlos Strandberg en Emmanuel Dennis. Enige kanttekening daarbij: Strandberg zal wellicht nog uitgeleend worden en Dennis kan ook vanop de linkerflank opdraven. Eerder deze week stelde men in Sport/Voetbalmagazine al dat Blauw-Zwart Perbet niet alleen kocht omdat Wesley ziek is.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws