Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt nieuwe tegenvaller te verwerken in transferdossier Izquierdo’

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge en José Izquierdo zijn het erover eens dat de goedlachse Colombiaan deze zomer mag vertrekken. Al moeten de gevraagde centen – naar verluidt minstens 15 miljoen euro – daarvoor wel nog op tafel komen. Aan interesse geen gebrek, maar een concreet bod blijft voorlopig uit. 

“Izquierdo traint mogelijk nog even mee bij Brugge, maar ik zie hem ten laatste rond 15 juli vertrekken”, liet Norman Capuozzo – de manager van Joske – onlangs optekenen. Voorlopig heeft het er echter alle schijn van dat de Gouden Schoen nog wat langer op Jan Breydel zal vertoeven.

AS Roma ziet in Izquierdo een mogelijke vervanger voor de naar Liverpool verkaste Mohamed Salah, maar de smaakmaker van Club Brugge lijkt niet langer prioriteit voor de Giallorossi.

Zo meldt Goal dat AS Roma een bod van 35 miljoen euro heeft uitgebracht op Leicester City-vleugelspits Riyad Mahrez. Vorig jaar werd de 26-jarige Algerijn nog verkozen tot Speler van het Jaar in de Premier League. Ook Arsenal en FC Barcelona werden eerder al gelinkt aan Mahrez.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws