Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge kent rugnummers toe en lijkt hint te geven over Coopman

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

De kern van Club Brugge raakt stilaan compleet, want vrijdag sloten ook de internationals Horvath, Refaelov en Rotariu aan, net als German Mera, die met Deportivo Cali de voorbije dagen nog de titelmatchen van de Colombiaanse competitie afwerkte. Ondertussen werden ook de rugnummers van enkele spelers bevestigd.

Het overzicht van de A-kern werd aangepast en daarbij werden de laatste ontbrekende nummers ingevuld. Zo zal Jordi Vanlerberghe met het rugnummer 40 gaan spelen, terwijl Marvelous Nakamba het nummer 30 op zijn shirt krijgt. Opvallend is dat nu ook Sander Coopman, die de voorbije weken mee trainde zonder nummer op zijn kledij, een vast rugnummer gekregen heeft.

Net als voor – en tijdens –  zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem gaat Coopman met 43 spelen. Mogelijk geeft Club daarmee een hint dat de offensieve middenvelder dit seizoen een volwaardig lid van de A-kern wordt en dus niet opnieuw uitgeleend zal worden. De komende weken zullen daar ongetwijfeld duidelijkheid over brengen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws