Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge kan opgelucht ademhalen na hoopvol nieuws over Leandro Pereira

Leandro Pereira (Club Brugge)

Leandro Pereira stond op het punt om een contract te tekenen bij Chapecoense, maar de Braziliaanse club stelde problemen vast tijdens zijn medische testen. Naar verluidt gooide een gescheurde kruisband roet in het eten en is een operatie dan ook onafwendbaar. Een streep door de rekening van de 26-jarige aanvaller, die intussen echter hoopvol nieuws gekregen heeft.

Ondanks de problemen aan zijn knie zou Chapecoense de Brugse spits alsnog willen binnenhalen, zij het met de financiële hulp van Sport Recife. “Pereira onderhandelt momenteel over een overgang naar Chapecoense. Wij hebben een voorstel gedaan dat goed is voor alle partijen, waarbij we een groot deel van zijn loon blijven betalen tijdens zijn revalidatie”, vertelt de sportief directeur van Sport Recife aan Super Esportes. Eerstdaags wordt er een officieel akkoord verwacht voor de geflopte Bruggeling.

Pereira ligt nog tot midden 2019 onder contract op Jan Breydel, maar bij Club Brugge is er sowieso geen plaats voor hem. Trainer Ivan Leko beschikt met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Jérémy Perbet, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Carlos Strandberg immers al over zes centrumspitsen. En met momenteel 32 spelers in de A-kern kan Blauw-Zwart een overbodige speler op de loonlijst missen als kiespijn. In de zomer van 2015 betaalde Blauw-Zwart nog zo’n 3,5 miljoen euro voor Pereira.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws