Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge is niet te stoppen en pakt uit met zomeraanwinst nummer 9’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft met Mera, Acolatse, Masovic, Dennis, Hubert, Nakamba, Vanlerberghe en Perbet al acht zomeraanwinsten beet, maar Blauw-Zwart speurt momenteel nog altijd naar opportuniteiten op de transfermarkt. Zo hengelen Vincent Mannaert & co al een tijdje naar de diensten van een creatieve centrale middenvelder. 

Riley McGree is daarbij al enige tijd het gegeerde doelwit. Club liet hem begin juni al zijn medische testen afleggen, maar zijn huidige werkgever – Adelaide United – was daar allesbehalve mee opgezet. Voorzitter Greg Griffin dreigde zelfs om naar de FIFA te stappen. Iedereen binnen de Australische club deed er vervolgens alles aan om hun 18-jarige talent nog één jaar aan boord te houden, maar de speler zelf diende een transferverzoek in.

Volgens Val Migliaccio, een gerenommeerd Australisch journalist, heeft McGree zijn handtekening onder een contract bij Club Brugge geplaatst. Eerstdaags zou hij worden voorgesteld bij Blauw-Zwart. In eigen land staat hij te boek als een box-to-box middenvelder die dit jaar doorbrak en ook al één keer mocht aantreden bij The Socceroos. In onderstaand filmpje kan je de speelstijl van McGree leren kennen.

Interessante kennismaking met Riley McGree

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws