Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge hoeft op deze speler niet meer te hopen’

Blue Army Flag Day 3 (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge haalde deze zomer al acht nieuwe spelers binnen, maar het lijkt er sterk op dat er de komende weken nog vers bloed zal bijkomen. De namen van Riley McGree en Luis Fernando Sinisterra circuleren al een hele tijd. Ook aan een ander talent werd Blauw-Zwart gelinkt.

De 17-jarige Elif Elmas was onlangs in beeld bij Club. Maar er waren nog heel wat teams die interesse toonden in het talent, dat al één keer voor de nationale ploeg van Macedonië speelde. Onder meer Manchester City, Borussia Dortmund en Las Palmas zouden de speler van Rabotnicki Skopje eveneens gevolgd hebben.

Maar zij vissen net als Club achter het net, want volgens Skor heeft Fenerbahçe de strijd om Elmas gewonnen. De jonge nummer tien zou al in Istanboel geland zijn om zijn transfer helemaal af te ronden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws