Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge heeft vervanger voor Claudemir nog op het oog’

Claudemir en Diaby

Club Brugge zag deze zomer toch enigszins onverwacht Claudemir vertrekken. De 29-jarige Braziliaan kreeg een lucratieve aanbieding van het Saoedische Al Ahli die hij niet naast zich neer kon leggen. Met zijn vertrek speelt Club wel een brok ervaring en kwaliteit kwijt op het middenveld.

En dat werd vooralsnog nog niet echt gecompenseerd, maar nu zou Club toch een extra controlerende middenvelder op het oog hebben. Het zou snel een bod plannen op Ifeanyi Mathew, een 20-jarige Nigeriaan van Lillestrom. Dat meldt Own Goal Nigeria.

De jeugdinternational werd begin juni al eens voorzichtig aan Club gelinkt en zou toen ook in de belangstelling van Anderlecht gestaan hebben. Concreet werd die interesse toen echter niet, afwachten of dat nu wel het geval zal zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws