Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge heeft opnieuw beet, nieuwste aanwinst is neergestreken in België

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge haalde deze zomer al acht nieuwe namen binnen, maar daarmee is de transferhonger nog niet gestild op Jan Breydel. Zo zal Riley McGree eerstdaags worden voorgesteld als nieuwkomer bij Blauw-Zwart.

Begin juni legde de 18-jarige middenvelder al zijn medische testen af op Jan Breydel, maar Adelaide United weigerde om mee te werken aan een transfer. De club deed er vervolgens alles aan om hun talent nog minstens één jaar aan boord te houden, maar McGree gaf duidelijk aan dat hij wilde vertrekken.

Intussen vertoeft McGree in ons land. Via zijn verhaal op Instagram stuurde hij namelijk onderstaande foto vanuit Brugge de wereld in (de speler zelf staat voor alle duidelijkheid niét op de foto, aangezien hij hem zelf maakte).

Behoudens ongelukken volgt komende dagen zijn handtekening en officiële voorstelling. In eigen land staat McGree te boek als een box-to-box middenvelder die dit jaar doorbrak en ook al één keer mocht aantreden bij The Socceroos. In onderstaand filmpje kan je de speelstijl van McGree leren kennen.

McGree vertoeft in Brugge

© Foto Instagram: rileymcgree

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws