‘Club Brugge heeft gewezen speler van Barcelona in het vizier’

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge haalde tijdens de voorbije weken al acht nieuwe spelers binnen, maar wellicht is er nog meer vers bloed op weg naar het Jan Breydelstadion. Volgens de laatste berichten blijft Club namelijk naar aanvallende versterking speuren.

Onlangs werd Jelle Vossen in verband gebracht met de Griekse topclub Olympiakos, waar Besnik Hasi sinds kort trainer is. Hoewel de kans klein lijkt dat Vossen effectief vertrekt bij Club Brugge, houdt CEO Vincent Mannaert toch een alternatief achter de hand.

Volgens diverse Griekse media heeft Club Brugge namelijk de Argentijn Sergio Araujo op het oog. De 25-jarige spits is eigendom van de Spaanse club Las Palmas, maar speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij het Griekse AEK Athene. Bij AEK scoorde Araujo 9 keer in 21 wedstrijden.

Als de naam Sergio Araujo ergens een belletje doet rinkelen, is dat niet onlogisch. De Argentijn stond destijds te boek als een uitzonderlijk talent en FC Barcelona legde de speler zelfs vast. In Camp Nou kon de inmiddels 25-jarige spits zich echter nooit doorzetten.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws