Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-aanvaller kan niet overtuigen in Garderen: “Hij heeft het moeilijk”

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2017-2018 (1)

Club Brugge heeft momenteel zes aanvallers in zijn rangen: Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Jérémy Perbet, Carlos Strandberg, Emmanuel Dennis en Wesley Moraes. Laatstgenoemde is niet mee op stage vanwege een hersenvliesontsteking, meteen ook de reden voor de opvallende transfer van Perbet. Strandberg zal door de grote concurrentie wellicht ook niet meteen op een basisplaats moeten rekenen.

Begin dit jaar streek Strandberg op Jan Breydel neer en werd hij meteen uitgeleend aan het gedegradeerde Westerlo. De 21-jarige aanvaller slaagde er echter niet in om een basisplaats af te dwingen in ‘t Kuipje. Hoewel hij mee op stage is met Club, bestaat de kans dat de van CSKA Moskou overgekomen spits alsnog andere oorden opzoekt, zij het opnieuw op uitleenbasis.

Junior Verbeeke, één van de Club Brugge-watchers voor Het Nieuwsblad, ziet immers dat de jonge Zweed het moeilijk heeft met de intensieve trainingen die Ivan Leko aan zijn manschappen voorschotelt. “Nu al valt op dat sommigen bijzonder gretig ogen en anderen het moeilijk hebben met het niveau op training. Terwijl Brandon Mechele en Lior Refaelov in positieve zin opvallen, heeft een jongen als Strandberg het dan weer moeilijker”, klinkt het.

Woensdagavond staat er met FC Oleksandria – een middenmoter uit de Oekraïense eerste klasse – een eerste oefenmatch in Garderen op het programma. “De confrontatie met Oleksandria wordt de eerste serieuze test voor Club, dat het tot nu toe enkel tegen amateurploegen opnam. Benieuwd of Leko voor het eerst in zijn kaarten laat kijken en – in zijn ogen – het sterkste elftal opstelt. Als dat zo is, wordt dat meteen het signaal om voor enkelen een tandje bij te steken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws