Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ceulemans komt met waarschuwing voor Brugse uitblinker Dennis

Jan Ceulemans (Club Brugge)

Op de eerste speeldag van voetbalseizoen 2017-2018 was Emmanuel Dennis één van de absolute uitblinkers in de Jupiler Pro League. Zo scoorde hij in 45 minuten al meteen twee keer op het veld van Sporting Lokeren. Jan Ceulemans genoot – net als de Brugse fans – met volle teugen van de 19-jarige Nigeriaan. 

Ons Club-icoon vergelijkt Dennis zelfs al met onze Gouden Schoen. “Terwijl ­Izquierdo – à la Robben – vanop de flank heel vaak naar binnenkomt om dan te schieten, vind ik Dennis verrassender. Hij heeft veel diepgang in zijn spel, zoekt elke weg naar de goal, is meer aanwezig dan Izquierdo en profiteert van iedere meter ruimte”, klinkt het vol lof in Het Nieuwsblad.

Desondanks waarschuwt Caje de jonge aanvaller voor de komende wedstrijden, omdat hij zich op speeldag 1 al meteen in de kijker speelde. “Ik hoop voor hem dat hij straks dezelfde ­acties kan blijven brengen tegen een stugge, gesloten verdediging. Want na dit debuut zullen ze vanaf volgende week op zijn lijf plakken, maar in een goed draaiend Brugs elftal zal hij altijd wel op de loer liggen”, besluit Ceulemans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws