Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Buitenlandse topclub trekt aan de mouw van Vossen’

Jelle Vossen selfie met Club-fan

Club Brugge verraste afgelopen weekend door Jérémy Perbet aan te trekken. De spits kwam over van AA Gent omdat Wesley twee maanden out is met meningitis en ook Abdoulay Diaby nog niet fit is. Daardoor bleef er met Jelle Vossen nog maar één spits over.

En bovendien is het ook niet helemaal zeker dat die bij het begin van de competitie nog voor Club speelt. Club wil Vossen niet laten gaan – zeker niet gezien de huidige omstandigheden -, maar er is wel belangstelling voor de goaltjesdief.

Volgens Het Laatste Nieuws trekt Olympiakos aan zijn mouw. De Griekse kampioen stelde deze zomer met Besnik Hasi een trainer aan die de Belgische competitie goed kent en zou concrete interesse tonen, maar nam nog geen contact op met Club. Het lijkt dan ook quasi ondenkbaar dat Club hem laat gaan, in tegenstelling tot Ricardo van Rhijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws