Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Buffel is eerlijk over dubbel gesprek met Vincent Mannaert

Thomas Buffel

Thomas Buffel was deze zomer ei zo na een speler van Club Brugge. De Genkse fans deden er met een petitie echter alles aan om hun ouderdomsdeken een verlengd verblijf in de Luminus Arena te schenken. En dan was er nog het persoonlijke drama waarmee de speler begin dit jaar geconfronteerd werd…

“De steun van de fans heeft zeker meegespeeld in mijn keuze”, vertelt Buffel aan Het Nieuwsblad. “Ik had twee gesprekken met Vincent Mannaert en kreeg een aantrekkelijk voorstel, onder voorbehoud. Ik heb het overwogen, maar ik wilde Genk en al die fans niet laten zitten. Het moest te snel gaan voor zo’n ingrijpende beslissing. Ook omwille van mijn privésituatie. Er was al zoveel gebeurd.”

Zo moest Buffel op 26 januari afscheid nemen van zijn vrouw Stephanie. “Ik had er snel een nieuwe woonst moeten zoeken. Tijdelijk dan nog, want ik heb er geen eigen huis. Dat was allemaal niet evident voor mijn kids (zijn tweeling, nvdr). Het lijkt misschien wel makkelijker: terug naar Brugge, back to the roots, dichter bij mijn familie, makkelijker voor opvang…”

“Maar ik heb er voldoende over nagedacht. Hier hebben mijn kinderen een structuur en kennen ze iedereen op de kleuterschool. Daar zijn ze ongelooflijk opgevangen, ik kan de school daar niet genoeg voor bedanken. Een verhuis naar West-Vlaanderen had zeker een impact op hen gehad.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws