Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse zomeraanwinst moet het nú al ontgelden: “Die man is te zwak”

Club-fans fuck you

Club Brugge was al erg bedrijvig tijdens de huidige zomermercato. Maar liefst acht nieuwe namen streken al neer op Jan Breydel: German Mera, Elton Acolatse, Erhan Masovic, Emmanuel Dennis, Jordi Vanlerberghe, Jérémy Perbet, Marvelous Nakamba en Guillaume Hubert. Terwijl de nieuwkomers over het algemeen goed onthaald worden, ligt dat bij de ex-doelman van Standard enigszins anders.

Toen de komst van Hubert vorige maand geofficialiseerd werd, was er al heel wat kritiek onder de Brugse aanhang. Daar zijn meerdere redenen voor. Zo zagen veel Club-fans de 23-jarige goalie voor het laatst aan het werk toen hij uitgerekend in de match tegen Blauw-Zwart blunderde bij de kopbalgoal van Vossen. Het zou uiteindelijk 0-3 worden voor Michel Preud’homme & co en Hubert verscheen daarna nooit meer in de basis bij de Rouches.

Anderzijds is een groot deel van de Brugse aanhang van mening dat Jens Teunckens zijn kans moet krijgen als tweede doelman en ook de prima prestaties van Ludovic Butelle tijdens het kampioenenjaar zijn ondanks een minder seizoen niet zomaar vergeten. Enkel een resem goeie prestaties lijken Hubert te kunnen helpen om de sceptici over de streep te trekken.

In de match van afgelopen weekend tegen Waasland-Beveren lukte dat alvast niet. Naast enkele reddingen zag hij er immers niet al te goed uit bij de tegengoal van Aleksandar Boljević. Op sociale media regende het vervolgens kritiek aan het adres van de Brugse nieuwkomer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws