Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse selectie tegen Athletic Bilbao schept duidelijkheid over transferplannen Club Brugge

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

Club Brugge sluit vrijdagavond zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen af met de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. Ivan Leko deelde zojuist zijn selectie mee en daarin ontbreken een resem opvallende namen. BlauwZwartFans legt u graag uit waarom dat zo is.  

Blauw-Zwart heeft momenteel 32 spelers in zijn A-kern en zal bijgevolg nog afscheid nemen van een handvol spelers. Tomás Pina en Ricardo van Rhijn – die zelfs geen deel meer uitmaken van de officiële spelerslijst – moeten sowieso andere oorden opzoeken, maar ook Ludovic Butelle, Bjorn Engels, José Izquierdo en Carlos Strandberg (uitleenbeurt) worden naar de uitgang begeleid. Het viertal maakt dan ook geen deel uit van de selectie tegen Bilbao.

Daarnaast ontbreken van de A-kern ook Dion Cools, Erhan Masovic, Anthony Limbombe, Dorin Rotariu, Riley McGree, Wesley Moraes en Elton Acolatse. In het geval van Cools, Masovic, Limbombe en Rotariu is dat niet zo verwonderlijk. Zij kwamen woensdag immers nog in actie tegen Sparta Rotterdam. McGree is dan weer nog actief met de U23 van Australië, terwijl Wesley herstellende is van meningitis. Acolatse heeft tot slot last aan de lies.

Selectie Club Brugge – Athletic Bilbao

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens

Verdedigers: Palacios, Poulain, Mechele, Denswil, Mera, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Nakamba, Vormer, Vanlerberghe en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Diaby, Vossen, Perbet en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws