Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blue Army heeft twee keer groot nieuws

Club-fans met Blue Army vlag

Maar liefst 95 fantastische sfeeracties in 19 jaar, dat kan alleen maar Blue Army zijn. De alom bekende supportersvereniging zal vanaf voetbalseizoen 2017-2018 zijn koers echter een beetje wijzigen en doet dat met twee grote aankondigingen. 

Eerst en vooral heeft Blue Army dit weekend zijn gloednieuwe website gelanceerd, die je kan bereiken op www.bluearmy.be. Zo wordt meteen duidelijk dat er voortaan drie ledenformules zijn: Blue Member, Black Member en Gold Member. Ontdek hier de voordelen van de verschillende memberships.

Daarnaast zet Geert De Cang een stapje opzij als voorzitter van Blue Army. Hij blijft wél actief binnen de vereniging, maar geeft de fakkel door aan Birger Vandendriessche, die onlangs nog meewerkte aan het nieuwe shirt van Club Brugge.

Moderniseren

“Ik ben nu anderhalf jaar bij de Blue Army actief en hield me aanvankelijk vooral met de merchandising bezig. Het laatste jaar ben ik via Geert De Cang steeds nauw betrokken geweest bij de werking van Blue Army. Aan het einde van het seizoen kwam dan de vraag om voorzitter te worden. Samen met Jochen Van Coillie, Lise Vermeersch en Kristof Puype neem ik nu de fakkel over”, aldus Birger tegenover de Krant van West-Vlaanderen.

De 26-jarige Club-fan wil Blue Army moderniseren om zo meer jonge leden te werven. “We beslissen steeds als team en het is niet de bedoeling om drastische vernieuwingen door te voeren. Op vlak van sfeeracties en tifo’s zullen we misschien wel eens iets nieuws proberen, maar dat zijn we nog verder aan het uitwerken. We beseffen trouwens dat het ledenaantal dringend omhoog moet om de kwaliteit van sfeeracties in mogelijk een nieuw en groter stadion te behouden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws