Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bjorn Engels stuurt ontroerend mooie foto de wereld in

Bjorn Engels stuurt ontroerend mooie foto de wereld in

Op het veld gaat het dezer dagen wat minder met Bjorn Engels. De 22-jarige centrale verdediger zit met zijn hoofd bij een transfer naar het buitenland, waardoor hij volgens Ivan Leko niet altijd even scherp voor de dag komt op training. “Kijk, Engels is met zijn kwaliteiten niet alleen bij de beste verdedigers in België, maar in zijn leeftijdsgroep ook bij de beste in Europa. Maar dan moet hij wel honderd procent gefocust zijn. Pas dan kan je voetbal spelen”, klonk de Brugse coach onlangs in HLN

Naast het veld gaat het Engels wél voor de wind. Zo werden Bjorn en zijn vriendin Evangalitsa dinsdagmiddag de trotse ouders van hun zoontje Jack. Intussen heeft hun kleine spruit het ziekenhuis mogen verlaten. “En zo begint het avontuur 💑👶🏻❤️”, voegt Engels aan onderstaande symbolische foto toe.

And so the adventure begins .. 💑👶🏻❤️

Een bericht gedeeld door Bjorn Engels #4 – E.M. ❤️👶🏻 (@b.engels4) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws