Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Bayat bezorgt Club Brugge straffe speler van AA Gent’

Mogi Bayat (Charleroi)

Club Brugge lijkt bijzonder dicht bij zijn achtste aanwinst te staan. Het zou echter niet de eerder genoemde Riley McGree zijn die als volgende op Jan Breydel zal neerstrijken, maar wel een compleet verrassende naam.

Het begon allemaal met een cryptische tweet van makelaar Mogi Bayat. “Vandaag is het de beurt aan Club Brugge”, schreef hij, poserend met een shirtje. Die pose is doorgaans voorbehouden voor de voorstelling van een nieuwe speler en dus kon de speculatie meteen beginnen.

En al snel plakte Het Nieuwsblad een naam op de komende aanwinst. Club zou iedereen met verstomming slaan door Jérémy Perbet weg te halen bij AA Gent. De voormalige topschutter is er op overschot en moet vertrekken. Hij leek op weg om terug te keren naar Charleroi, maar nu zou hij dus naar Jan Breydel komen. Perbet zou voor twee jaar tekenen en volgens L’Avenir legt Club één miljoen euro op tafel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws