Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Basispion Club Brugge mag op één voorwaarde vertrekken

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de dubbele confrontatie in de derde voorronde van de Champions League tegen Istanbul Başakşehir. Blauw-Zwart hoopt daarbij beroep te kunnen doen op zijn absolute sterkhouders. De heenmatch staat op woensdag 26 juli op het programma, de terugmatch op woensdag 2 augustus.

Eén van de sleutelpionnen die mogelijk nog andere oorden opzoekt, is Stefano Denswil. De interesse in onze centrale verdediger wordt namelijk alsmaar concreter. Zo weet Het Nieuwsblad dat Hamburg een prioriteit heeft gemaakt van de 24-jarige Nederlander.

Vincent Mannaert maakte de Duitsers echter duidelijk dat een mogelijk vertrekt afhangt van de Champions League-kwalificaties. “We willen onze beste spelers houden voor de belangrijke wedstrijden die er aankomen. Natuurlijk zou de Bundesliga een stap hogerop zijn, maar hij is een belangrijke speler en heeft zijn prijs”, klinkt het in gesprek met Hamburger Morgenpost.

Club zou minstens 6 miljoen euro voor Denswil willen vangen. Als het effectief tot een transfer komt, is twintig procent (1,2 miljoen euro) van het bedrag bestemd voor ex-club Ajax. Eerder werd de Bruggeling ook al gelinkt aan Premier League club Crystal Palace. Volgens Het Laatste Nieuws mogen ook het Italiaanse Fiorentina en Torino aan het lijstje met geïnteresseerden worden toegevoegd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws