Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Alles wat je moet weten over de fandag van Club Brugge

FCB tifo

Op zondag 16 juli vindt de jaarlijkse fandag in en rond het Jan Breydelstadion plaats. Onderstaand het programma en een opsomming van heel wat leuke activiteiten die er te beleven vallen.

De aftrap van de fandag is om 10 uur, vanaf dan kan je tot 18 uur maar liefst twintig standen rond het stadion bezoeken. Onderstaand alvast een voorsmaakje van hetgeen je mag verwachten.

Noordtribune

1. Club Shop

Ontek het volledig nieuwe gamma van Macron in de Club Shop Extra Large op de Noordparking. Koop er je nieuwe Clubshirt en vind er ook alle andere Club-merchandise.

2. Proximus

Kom langs en ontdek Proximus op een sportieve manier! Draai aan het Proximus-wiel en win tal van toffe gadgets!

3. Daikin

Ben jij onze luidste supporter? Laat je horen bij onze hoofdsponsor Daikin! Kom jouw decibels meten naast de Club Shop-tent op de Noordparking.

4. Ticketing

Ervaar volgend seizoen samen met 24.000 andere fans de unieke sfeer in het Jan Breydelstadion! Koop op de Fandag jouw CLUB 1891-Membership met abonnement en volg alle thuiswedstrijden vanop de eerste rij!

5. Pepsi

Kom langs op de stand van Pepsi en battle tegen een echte freestyler. Je maakt kans op tal van leuke prijzen!

6. Engie Electrabel

Kom op de Fandag beslist een kijkje nemen op de stand van ENGIE Electrabel: daar kan je van katoen geven met de interactieve voetbalmuur, gekke bekken trekken op de fotostand en je T-shirt laten signeren door je favoriete spelers. Bovendien maak je kans op prachtige prijzen zoals een hoverboard of slimme producten voor je huis en tuin.

7. Stad Brugge/Fietspreventie

Kom zondag met de fiets naar de Fandag en parkeer deze aan Noord 2. Dankzij de Preventiedienst van stad Brugge kun je je fiets laten markeren tegen fietsdiefstal. Volledig gratis en het neemt slechts 10 minuten in beslag!

8. Zwarte tour

Altijd al eens ‘Club achter de schermen’ willen zien? Neem een kijkje in de kantoren van het Clubpersoneel in ‘De Klokke’. Deze zijn opgengesteld voor het publiek van 10u00 tot 13u00.

Westtribune

1. Blue Army
Word zelf lid van Blue Army en steun de prachtige tifo-acties doorheen het seizoen. Ook de merchandisingtent is terug van de partij! Zin in een cocktail of wat Blue Army beats? Kom volledig in de sfeer bij Blue Army.

2. Het Nieuwsblad
Toon jouw kunsten op het krantenvangerspel en draai aan het rad vol prijzen!

3. FIFA Masters
Ooit al eens een wedstrijdje willen spelen met zicht op het hoofdveld van het Jan Breydelstadion? Bezoek tijdens de rondleiding onze business seats en waag je kans!

4. Techbox
Toon je voetbaltalent op de Techbox-stand, scoor zo veel mogelijk punten en wie weet ga jij wel naar huis met het nieuwe Macron-shirt!

Oosttribune

1. Club Kids
The place to be voor de jongste Clubfans! Overwin je angsten op de death-ride, speel het bal-vangspel, vier op een rij en toon je voetbalkwaliteiten op de shootingwall. Kortom; leef je uit in ons Club Kids Dorp.

2. Child Focus
Hoelang kan jij je evenwicht behouden? Ontdek de Surf Save Rodeo animatie bij Child Focus.

3. Plopsaland
Ontmoet 1 van jouw favoriete Studio 100-helden op de Plopsaland-stand!

4. François Sterchele
Ontdek aan de Oostzijde van het stadion de stand van “François Sterchele Rêves d’enfants”. Koop er een souvenir van onze onfortuinlijke nummer ‘23’ en steun zo de Foundation met al hun projecten.

5. Blauwe Tour
Ontdek een andere kant van het Jan Breydelstadion. Bezoek het stedwardlokaal, de veiligheidstoren, de perszaal, de vernieuwde VIP-ruimtes, de spelerstunnel en kom zelfs tot op de rand van het hoofdveld!

6. New Holland
Kom bij de New Holland stand een foto nemen en vind jezelf terug op hun Facebook.

Zuidtribune

1. Randstad
Blauw-Zwarte pruik? Vuvuzela? Of liever een foto met Blauw-Zwarte schmink als souvenir van de Fandag? Ontdek dit alles bij Randstad!

2. Sport/Voetbalmagazine
Sta zelf op de cover van dit weekmagazine. Koop een abonnement op Sport/Voetbalmagazine en krijg er GRATIS een Club Home Shirt bij!

3. Spadel
Ontdek de verrassende SPA-smaken op de SPA-stand aan de Oosttribune!

Naast de verschillende partneractiviteiten staat ook het maken van de grootste ploegfoto – met daarbij zelfs een tifo van Blue Army – op het programma. In de Oosttribune kan je dan weer een kijkje gaan nemen in het gloednieuwe Club museum, dat voor de eerste keer opengesteld wordt aan het grote publiek.

Fandag Club Brugge: het programma

10u00-18u00 Fandag (diverse activiteiten door Club Brugge en zijn partners)
10u00-13u00 Rondleidingen:
Blauwe Tour (Jan Breydelstadion)
Zwarte Tour (De Klokke)
11u30-12u30 Signeersessie oud-spelers
13u00-14u00 Wedstrijd members – oud-spelers (Jan Breydelstadion)
11u00-20u00 Catering Supportersfederatie onder de Noordtribune
14u30-15u00 Spelersvoorstelling + ploegfoto op hoofdveld
15u30-17u00 Signeersessie

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws